Skip to main content

Feestelijke boekpresentatie Plugged In

16 June 2017

16 juni 2017

BBBBB 170615 KL Pluggedin R Hovig PenJ interview

Feestelijke boekpresentatie 
Plugged In

Tijdens een feestelijke boekpresentatie in het Bimhuis in Amsterdam, presenteerden Patti Valkenburg en haar collega Jessica Piotrowski hun nieuwe boek Plugged In How Media Attract and Affect Youth. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan José van Dijck, president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

De boekpresentatie werd voorafgegaan door een symposium met als thema de toekomst van media. Collega mediaonderzoekers Jochen Peter en Jeroen Lemmens verzorgden lezingen over respectievelijk de effecten van sociale robots en virtual reality op kinderen. Maurice Wheeler oprichter van Little Big Partnership een organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van interactieve programma's, was uit Engeland overgekomen om een lezing over dit onderwerp te geven

Het symposium werd afgesloten met een interview van de auteurs door Remco Pijpers, strategisch adviseur digitale vaardigheden van stichting Kennisnet en voorzitter van deze zeer geslaagde middag.

Foto's: Rudy Hovig

170615 KLEIN Pluggedin R Hovig Patti en J van Dijck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patti Valkenburg overhandigt het eerste exemplaar van Plugged In aan José van Dijck, president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

 170615 KL Pluggedin door R Hovig PenJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteurs Jessica Piotrowski en Patti Valkenburg  

170615 KL Pluggedin R Hovig sprekers

Op de foto van links naar rechts Patti Valkenburg, Jochen Peter, Jessica Piotrowski, Jeroen Lemmens, Maurice Wheeler en Remco Pijpers

 170615 KL Pluggedin R Hovig Jessica

 170615 KL Pluggedin R Hovig Patti