Skip to main content

CcaM onderzoekers presenteren onderzoek op ICA

22 May 2017

26 mei 2017

CcaM-onderzoekers presenteren onderzoek op ICA

170522 ICA logo 2

Onderzoekers van het Onderzoekscentrum Jeugd en Media van de Universiteit van Amsterdam (CcaM) presenteren hun onderzoek tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de International Communication Association (ICA) in San Diego, Californië.


Tijdens deze conferentie die wordt gehouden van 26 mei t/m 29 mei 2017, worden bevindingen gepresenteerd van prestigieus communicatieonderzoek vanuit de hele wereld. CcaM-onderzoekers presenteren dit jaar veertien studies. 

Daarnaast geeft Patti Valkenburg, Universiteitshoogleraar Media, Jeugd en Samenleving van de Universiteit van Amsterdam en oprichtster van CcaM, een lezing getiteld Mass and Interpersonal Processes in Web 2.0 Environments: Understanding Online Self- and Recipient Effects. Dit zal zij doen tijdens een bijeenkomst waarin elf excellente communicatiewetenschappers afkomstig uit de Verenigde Staten, Azië en Europa hun onderzoek presenteren.

De titels van de artikelen en namen van de onderzoekers van de overige CcaM-studies die tijdens deze 67ste editie van het ICA-congres worden gepresenteerd, vindt u hier.