maagdenhuis

2 november 2014

Ouders gezocht voor nieuw CcaM onderzoek!

ipadBent u een ouder van één of meerdere kinderen tussen 3 t/m 6 jaar? Heeft u een iPad of ander tablet in huis waar uw kind ook wel eens gebruik van maakt? Dan zoeken wij u! 

Steeds meer mensen hebben een iPad of ander tablet waar ook hun kinderen goed mee overweg kunnen, zelfs de allerjongste. App-ontwikkelaars spelen daar goed op in door steeds meer apps op de markt te brengen voor deze jonge doelgroep. Maar de kwaliteit van deze apps is nog niet onderzocht. Onderzoekscentrum Jeugd en Media van de Universiteit van Amsterdam wil de kwaliteit van deze apps beter in kaart brengen door middel van een onderzoek. Wie kan deze kwaliteit nu beter bepalen dan ouders! Ouders weten tenslotte wat hun kind nodig heeft en wat niet. 

Graag nodig ik u uit om uw mening over apps voor kleuters te delen met mij door te participeren in een één-op-één interview. Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of laat uw emailadres of telefoonnummer achter op: http://lnkd.in/dqrJ-yE